13:30 - 16:30
24. mar 2023
Udløbet
Gratis

AFLYST – DER KOMMER NY DATO SNAREST – Nyt fra EU-statsstøtteretten

Dette årligt tilbagevendende arrangement, som afholdes i samarbejde med både Dansk Forening for Europaret og Dansk Forening for Statsstøtteret, giver et bredt overblik over det seneste års udvikling på EU-statsstøtteområdet.

Arrangementet giver navnlig et overblik over det seneste års retlige og politiske udviklinger i EU-statsstøtteretten – i et dansk perspektiv. Vi gennemgår, hvilke nye politiske tiltag der er præsenteret det seneste år, og hvad der er i vente. Derudover præsenterer vi den væsentligste udvikling i EU’s domstoles og Kommissionens praksis.

Du vil således få en opdateret viden om, hvilke retlige og politiske tendenser der rører sig på statsstøtteområdet. Arrangementet er kun for medlemmer af Dansk Forening for Europaret og medlemmer af Dansk Forening for Statsstøtteret.

OPLÆGSHOLDERE
Preben Sandberg Pettersson, ambassaderåd ved Danmarks Faste Repræsentation i EU, Stine Bredahl Kristiansen, statsstøttechef i Erhvervsministeriet, og Rass Holdgaard, partner og advokat hos Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Foredragsholdere

Adresse

Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten
Kalvebod Brygge 32, 1560 København V